Zoeken naar hallo mooie

Uw zoekactie voor hallo mooie leverde 99 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ontdekker 40 jaar Noord-Brabant - Eersel
Eerste keer pijpen
Ik ben een nette hetro man maar wil toch eens ervaren hoe het is om een man te pijpen. Omdat dit mijn eerste keer is wil ik het wel laten slagen. Zoek daarom een mooie frisse en geschoren pik, slank figuur. Het liefste samen met je vrouw of vriendin, maar die wens zal wel lastig worden waarschijnlijk. Kom je uit de omgeving en je wil me helpen met dit; mail me!  
Karel 61 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
vedeze namiddag verwenning gezocht
hetero met beperkte bi-ervaring verlangt bij dit mooie weer naar een verwenbeurt. Meer kan ook eventueel bij klik !  
Tom 54 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Gezocht oudere man
Die maandag om 16.30 mij kan ontvangen Om mijn mooie pik en ballen en lontje lekker wil verwennen. Ik zal ook jou slappe pik verwennen . Ben zeker dat jij ga spuiten . Voorstel via mail . Graag van waar je ben  
Tim 28 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Pijpsletje gezocht
Hi, Hier geschoren jongeman, 182cm, 80kg, niet onknap wil met het mooie weer een heerlijke pijpbeurt ontvangen. Ik ontvang regio Brugge. (Poppers of dergelijke welkom) Meer kan, maar hoeft niet. Hoor graag wat jou geile kant van het verhaal. Tot straks?  
Tom 30 jaar Limburg - Genk
Wie wil eens afspreken
Iemand vandaag zin om te pijpen. Zoek liefst een jong gast met mooie verzorgde pik. Graag eerlijke reacties en iemand die echt wel wil en geen fake aub.  
Dr. LOVE 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Wat zoek ik ?
Hallo, Wat zoek ik , iets wat hier op die site niet te vinden is? iK GAY single (58j) geen baard of snor en geen roker , zoek idem gay single om een vaste vriendschap met intimiteit op te bouwen .. Voel jij je aangesproken , een glaasje een babbel eens samen eten en leuke intimiteit erbij , reageer dan massaal , eigen leeftijd, Dad / Son iedereen welkom die aan deze beschrijving voldoet. GEEN BI's of GEHUWDE reageren aub , want die haken toch af na een paar keer. Ik ben benieuwd ...met wie ik deze mooie vriendschap zal kunnen opbouwen .. Grts  
Lekker genieten 58 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Lekker samen genieten
Zoek iemand om samen naar de sex cinema de gaan Aalst of mannensauna in Gent of Brussel ? Lekker samen genieten heb mooie strakke paal 16/5 en geile man mooie verzorgd! Laat maar weten ga niet graag alleen eerste keer wie gaat mee??  

Lekker samen genieten
Pijpslet 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En aangezien het toch alweer een tijdje geleden is dat ik nog een lekkere lul gepijpt heb (enkel pijpen, jij blijft passief, verwacht niks meer), zak ik woensdag 08/05 in de namiddag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
Cum on heels 33 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Verzot op heels lingerie en....
Hi ik ben bi top van 33j opzoek naar man die zoals mij verzot is op heels en lingerie en die een mooie collectie heeft... Waar we dan samen mee spelen rukken en spuiten elkaar handje helpen en of meer... Veel kan met de juiste klik ... Ik kan enkel verplaatsen of op kamer .. tot snel  

Verzot op heels lingerie en....
Pijpslet 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in Cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En aangezien het toch alweer een tijdje geleden is dat ik nog een lekkere lul gepijpt heb (enkel pijpen, jij blijft passief, verwacht niks meer), zak ik woensdag 08/05 kort na de middag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10